Hej! Jag heter Lena Forsberg och bor i Mullsjö i ett hus på landet ca 1 km från samhället!         

    Jag har ett stort intresse för djur av alla de slag, men numera är det bara katt och hund som finns hemma hos mig. Men flest katter ! Hund har jag en liten cockerspaniel!

När barnen växt upp och flyttat så har katterna blivit min stora hobby och just uppfödning är väldigt roligt och intressant. Att kunna följa utvecklingen från första början och att försöka få fram katter med allt bättre typ och temperament.

Tidvis kommer det att finnas kattungar hos mig!
Är du intresserad av en kattunge eller har andra frågor om katt Maila eller ring mej gärna.

Lena Forsberg Rödjebacken 56591 Mullsjö   

 Tel. 0704410823 

                                    E-post    rodjebackens@live.se

Jag bor i det lilla huset med uterummet som du kommer till först!

Vägbeskrivning

Från Viprondellen kör in mot Mullsjö, strax efter 50 skyltar ser man en sjö på höger sida. Där går det en väg precis utmed sjön, det står också resecentrum på en skylt, kör den vägen ca 1 km då kommer man till en T-korsning

Ta då till höger kör några meter ta sen nästa väg till vänster där står det Jäboruder på en skylt. Kör den vägen ca 1,3 km då ser du 3postlådor med tak över på vänster sida, det finns också en skylt där det står Rödjebackens kennel och katteri på! Kör rakt fram och i det lilla huset som du kommer till först, där bor jag!

Från Falköping: Ta in mot Mullsjö norra kör sen till ni kommer till rondell kör rakt igenom den och strax efter ta vänster mot resecentrum och följ vägen utmed sjön,  sen se vägbeskrivning ovan 

Från Habo strax efter Hydromacken ta till vänster över järnvägen sen vägbeskrivning ovan

 Välkomna!